Skip to content
Menu

Suntem parteneri de încredere pentru dezvoltatori, investitori, persoane fizice și juridice. Contribuim la succesul clienților noștri cu ajutorul profesioniștilor prin identificarea corectă a nevoii acestora și creearea soluțiilor potrivite.

Serviciile noastre

Principalul nostru obiect de activitate este intermedierea tranzacțiilor imobiliare. Oferim servicii profesionale care vor accelera succesul portofoliului dumneavoastră financiar. Ne concentrăm pe înțelegerea nevoilor în concordanță cu resursele disponibile pentru a oferi cele mai bune rezultate în vederea îndeplinirii obiectivelor dumneavoastră. 

Determinăm strategia optimă pentru investiții, pentru toate condițiile pieței astfel încât să achiziționați, să vindeți și să refinanțați cu succes. Deținem informații extinse pentru continuitatea adecvată a ciclului de investiții. Oferim analize competitive clare și ne implicăm pentru dumneavoastră, menținând confidențialitatea datelor, minimizând problemele și erorile ce pot apărea în aceste procese.

Ne informăm și ne educăm continuu pentru a înțelege și a oferi soluții bine definite în strategia dumneavoastră de afaceri. Suntem la curent cu istoricul și tendințele de pe piața imobiliară care vă pot influența decizia în scopul maximizării valorii obținute.

Prin demararea unei strategii de marketing diversificate vom maximiza vizibilitatea proprietăților și facem cunoscută intenția de achiziții a clienților noștri într-o piață națională și internațională.

Serviciile TauTerra

intermedieri-tranzactii-imobiliare

Intermedieri tranzacții imobiliare

vanzari-firme-cu-active-imobiliare-2

Vânzări firme cu active imobiliare

topografie arhitectura

Topografie & Arhitectură

analiza-pietei

Analize de piață & Marketing

consultanta-imobiliara

Consultanță imobiliară

evaluari

Evaluări de top