Skip to content
TauTerra este un partener ideal in investitii imobiliare de succes. Credem in valoarea furnizarii informatiilor de calitate, corecte si complete, de aceea ne alegem cu grija clientii cu care legam parteneriate.
 
Suntem orientati spre o nisa exclusivista de clienti cumparatori si vanzatori la nivel national si international. Investitiile clientilor nostri sunt asigurate de documentari ample, informatii transparente si consiliere de specialitate. Avem posibilitatea ca prin partenerii nostri internationali din Israel, Italia, Peru, Franta, Serbia, Germania, Rusia, Rebublica Moldova, etc. sa legam conexiuni importante, sa oferim analize internationale si sa incheiem tranzactii in Romania sau oriunde in lume.
 
TauTerra nu este doar o agentie imobiliara, este un consultant si o punte de conexiune intre companii mari care doresc sa se dezvolte. Romania are un potential urias de dezvoltare. Ne dorim sa sustinem dezvoltarea tarii noastre si al companiilor.
 
Experienta fondatorilor, precum si al partenerilor sau al colaboratorilor facilitateaza investitiile profitabile si securizate din punct de vedere juridic.
 
Brandul va fi extins international prin deschiderea mai multor puncte de lucru in orice tara care respecta drepturile omului, iar devotamentul si profesionalismul va fi resimtit in fiecare colaborare.
 
Detinem un portofoliu vast de terenuri, cladiri, fabrici, hale industriale. Acestea vor fi ofertate la orice cerere personalizata, proprietatile de pe site reprezentand doar cateva oferte cu titlu informativ.
 
Asigura-te ca faci o afacere imobiliara, nu o tranzactie!
 
 
Investește în viitorul tău!
partners-tauterra

Email

office@tau-terra.com

Telefon

0757047380